Full Digital Solutions

Logo FDS

Creare Site Web

Crearea unui site web este un proces complex și implică multiple etape. În general, procesul de creare a unui site web începe cu planificarea și definirea obiectivelor și nevoilor site-ului, urmată de design-ul grafic și dezvoltarea tehnică a site-ului. Apoi, site-ul trebuie să fie testat și ajustat pentru a se asigura că funcționează corect și este optimizat pentru motoarele de căutare.

Creare Site Web 2022 Full Digital Solutions

Pașii de bază pentru crearea unui site web sunt următorii:

  1. Planificarea și definirea obiectivelor și nevoilor site-ului. Această etapă implică definirea audienței țintă, obiectivelor site-ului și a funcționalități-lor necesare pentru a îndeplini aceste obiective.

  2. Designul grafic. Această etapă implică crearea unui design atractiv și corespunzător pentru site-ul dvs., utilizând elemente grafice precum culori, fonturi și imagini.

  3. Dezvoltarea tehnică. În această etapă, site-ul este dezvoltat folosind cel mai cunoscut CMS de pe piața WordPress.

  4. Testarea și ajustarea. După ce site-ul este dezvoltat, trebuie testat pentru a se asigura că funcționează corect pe diferite platforme și dispozitive și că este optimizat pentru motoarele de căutare. În această etapă, sunt făcute și ajustări în funcție de feedback-ul primit.

  5. Lansarea și mentenanța. După ce site-ul este testat și ajustat, este pregătit pentru lansare.

Orientat spre rezultate

Site-ul dvs. este cel mai important instrument de care dispune afacerea pentru a-și comercializa serviciile și a converti clienții.
Pentru a mă asigura că înțeleg corect, ajung să vă cunosc afacerea, marca și publicul țintă, asigurându-mă că designul web este creativ și vă oferă ceea ce aveți nevoie.

Usor de intretinut

Dezvoltam site-urile web folosind WordPress deoarece are un backend simplu pe care clienții nostrii se simt confortabil să îl folosească.
Asta e important. Înseamnă că, odată ce site-ul dvs. este activ, veți putea prelua proprietatea asupra acestuia.
Dar dacă rămâneți vreodată blocat, suntem întotdeauna aici pentru a vă oferi sprijinul.

Optimizat

Nu există nicio valoare într-un site care este îngropat atât de adânc în rezultatele căutării Google încât nu este niciodată văzut.
Înțelegem complexitățile optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) și folosim aceste cunoștințe pentru a ne asigura că site-urile web pe care le dezvoltam sunt optimizate în conformitate cu cel mai recent algoritm Google.

Portofoliu

CERE OFERTĂ

Vrei mai multe detalii?
Îți răspundem cât mai rapid posibil

WhatsApp: +(40) 742 333 441

Email: office@fulldigitalsolutions.ro

Dorești o evaluare gratuită a proiectului?

Ne poți contacta folosind datele de contact sau formularul de mai jos.